Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Moerstraten in Moerstraten

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal

Verspreide huizen Moerstraten is een buurt in de wijk Moerstraten en plaats Moerstraten binnen de gemeente Roosendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 615 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Moerstraten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 724.425 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 724.425
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Moerstraten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Moerstraten is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Moerstraten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Moerstraten

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Moerstraten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Moerstraten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Moerstraten. Een woonboerderij in Verspreide huizen Moerstraten komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Moerstraten

In Verspreide huizen Moerstraten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Moerstraten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Moerstraten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Moerstraten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Moerstraten vergeleken met de Roosendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal

Starterswoningen in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Moerstraten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Moerstraten.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Moerstraten Roosendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Moerstraten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Moerstraten is 3.246 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.404 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Moerstraten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Moerstraten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Moerstraten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Moerstraten. De buurt zelf valt binnen de wijk Moerstraten in de gemeente Roosendaal.

Moerstraten Verspreide huizen Moerstraten

Alle straten van Verspreide huizen Moerstraten

Verspreide huizen Moerstraten bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.