Huizenprijzen en de huizenmarkt Moerstraten in Moerstraten

Begrijp de huizenprijzen in Moerstraten Roosendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Moerstraten Roosendaal

Moerstraten is een buurt in de wijk Moerstraten en plaats Moerstraten binnen de gemeente Roosendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 615 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerstraten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 498.192 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 498.192
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Moerstraten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerstraten is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerstraten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Moerstraten

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerstraten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerstraten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerstraten. Een eengezinswoning in Moerstraten komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Moerstraten

In Moerstraten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerstraten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerstraten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Moerstraten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Moerstraten vergeleken met de Roosendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Moerstraten Roosendaal

Starterswoningen in Moerstraten Roosendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moerstraten Roosendaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerstraten Roosendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Moerstraten Roosendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Moerstraten Roosendaal

Wil je een huis kopen in Moerstraten Roosendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerstraten Roosendaal . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerstraten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerstraten.

Bekijk alle koopwoningen in Moerstraten Roosendaal. Zoek je huurwoning in Moerstraten Roosendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moerstraten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerstraten is 3.296 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.202 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moerstraten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerstraten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Moerstraten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Moerstraten. De buurt zelf valt binnen de wijk Moerstraten in de gemeente Roosendaal.

Moerstraten Verspreide huizen Moerstraten

Alle straten van Moerstraten

Moerstraten bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.