Alle woningmarktinfo Tolberg-Centrum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tolberg-Centrum

Een eerste blik op Tolberg-Centrum

Tolberg-Centrum is een buurt in de gemeente Roosendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 12.250 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolberg-Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 459.099 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 459.099
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Tolberg-Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tolberg-Centrum is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tolberg-Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tolberg-Centrum.

Woningen recent verkocht in Tolberg-Centrum

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolberg-Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tolberg-Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tolberg-Centrum. Een eengezinswoning in Tolberg-Centrum komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tolberg-Centrum

In Tolberg-Centrum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tolberg-Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tolberg-Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tolberg-Centrum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tolberg-Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tolberg-Centrum vergeleken met de Roosendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Tolberg-Centrum

Wil je een huis kopen in Tolberg-Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tolberg-Centrum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tolberg-Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tolberg-Centrum.

Zoek je huurwoning in Tolberg-Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tolberg-Centrum.

Huizenprijzen in Tolberg-Centrum

Starterswoningen in Tolberg-Centrum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tolberg-Centrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tolberg-Centrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tolberg-Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tolberg-Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tolberg-Centrum is 3.130 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.996 euro).

Leeftijden Tolberg-Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tolberg-Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tolberg-Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tolberg-Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Tolberg in de gemeente Roosendaal.

Hulsdonk Tolberg-Oost Tolberg-Centrum Tolberg-West Weihoek-Oost Weihoek-West Haiink

Alle straten van Tolberg-Centrum

Tolberg-Centrum bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen