logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Beemster in Zuidoostbeemster

Begrijp de huizenprijzen in Beemster Purmerend met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beemster Purmerend

Beemster is een wijk in de plaats Zuidoostbeemster binnen de gemeente Purmerend. Deze wijk telt volgens het CBS 11.360 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beemster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 788.043 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 76
Gemiddelde vraagprijs € 788.043
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Beemster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beemster is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beemster moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beemster.

Woningen recent verkocht in Beemster

Er zijn recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beemster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beemster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beemster. Een eengezinswoning in Beemster komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beemster

In Beemster wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beemster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beemster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beemster Purmerend

Starterswoningen in Beemster Purmerend zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beemster Purmerend zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beemster Purmerend zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beemster Purmerend? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beemster Purmerend

Wil je een huis kopen in Beemster Purmerend? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beemster Purmerend . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beemster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beemster.

Bekijk alle koopwoningen in Beemster Purmerend. Zoek je huurwoning in Beemster Purmerend? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beemster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beemster is 4.537 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beemster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beemster vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beemster

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beemster? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beemster

Middenbeemster Noordbeemster Westbeemster Zuidoostbeemster