logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Zuidoostbeemster

Begrijp de huizenprijzen in Zuidoostbeemster met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster is een plaats in de gemeente Purmerend. Deze plaats telt volgens het CBS 93.992 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidoostbeemster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 734.085 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 734.085
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Zuidoostbeemster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidoostbeemster is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidoostbeemster moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidoostbeemster.

Woningen recent verkocht in Zuidoostbeemster

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidoostbeemster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidoostbeemster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidoostbeemster. Een eengezinswoning in Zuidoostbeemster komt het meest (61%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidoostbeemster

In Zuidoostbeemster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidoostbeemster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidoostbeemster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuidoostbeemster

Starterswoningen in Zuidoostbeemster zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidoostbeemster zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidoostbeemster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidoostbeemster? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidoostbeemster

Wil je een huis kopen in Zuidoostbeemster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidoostbeemster . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidoostbeemster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidoostbeemster.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidoostbeemster. Zoek je huurwoning in Zuidoostbeemster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidoostbeemster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidoostbeemster is 5.080 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (5.051 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidoostbeemster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidoostbeemster vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.