Huizenprijzen en de huizenmarkt De Venen Oost in Nootdorp

Begrijp de huizenprijzen in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp

De Venen Oost is een buurt in de wijk Nootdorp en plaats Nootdorp binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze buurt telt volgens het CBS 19.265 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Venen Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 515.051 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 515.051
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in De Venen Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Venen Oost is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Venen Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Venen Oost.

Woningen recent verkocht in De Venen Oost

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Venen Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Venen Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Venen Oost. Een benedenwoning in De Venen Oost komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Venen Oost

In De Venen Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Venen Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Venen Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp

Starterswoningen in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp

Wil je een huis kopen in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Venen Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Venen Oost.

Bekijk alle koopwoningen in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp. Zoek je huurwoning in De Venen Oost Pijnacker-Nootdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Venen Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Venen Oost is 3.908 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.856 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Venen Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Venen Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Venen Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Venen Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Nootdorp in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Nootdorp Centrum/West Vrouwtjeslant/Nieuweveen Achter het Raadhuis 's-Gravenhout De Venen Centrum De Venen/Craeyenburch De Venen Oost Buitengebied Nootdorp Oostambacht/Heronpark

Alle straten van De Venen Oost

De Venen Oost bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.