logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Heteren Uylenburg in Heteren

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe

Buitengebied Heteren Uylenburg is een buurt in de wijk Buitengebied Heteren en plaats Heteren binnen de gemeente Overbetuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 325 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Heteren Uylenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 95.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 95.000
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Heteren Uylenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Heteren Uylenburg is 107 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Heteren Uylenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Heteren Uylenburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Heteren Uylenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Heteren Uylenburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Heteren Uylenburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Heteren Uylenburg. Een woonboerderij in Buitengebied Heteren Uylenburg komt het meest (33%) voor. Daarna komt een bungalow met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Heteren Uylenburg

In Buitengebied Heteren Uylenburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Heteren Uylenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Heteren Uylenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe

Starterswoningen in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Heteren Uylenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Heteren Uylenburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Buitengebied Heteren Uylenburg Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Heteren Uylenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Heteren Uylenburg is 1.319 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Heteren Uylenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Heteren Uylenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Heteren Uylenburg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Heteren Uylenburg. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied Heteren in de gemeente Overbetuwe.

Uiterwaarden Heteren Buitengebied Heteren Boterhoek-Weerbroek Buitengebied Heteren Uylenburg

Alle straten van Buitengebied Heteren Uylenburg

Buitengebied Heteren Uylenburg bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.