Huizenmarkt Terborg in Terborg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Terborg

Woningmarkt Terborg

Terborg is een buurt in de wijk Silvolde-Terborg en plaats Terborg binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Deze buurt telt volgens het CBS 10.200 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 307.046 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 307.046
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Terborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terborg is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terborg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terborg.

Woningen recent verkocht in Terborg

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terborg. Een eengezinswoning in Terborg komt het meest (73%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terborg

In Terborg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terborg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Terborg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Terborg vergeleken met de Oude IJsselstreek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Terborg waar ligt dat?

Woningen te koop Terborg

Wil je een huis kopen in Terborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terborg . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terborg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Terborg. Zoek je huurwoning in Terborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Terborg

Starterswoningen in Terborg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Terborg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terborg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terborg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terborg is 2.574 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.575 euro).

Leeftijden Terborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terborg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Terborg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Terborg. De buurt zelf valt binnen de wijk Silvolde-Terborg in de gemeente Oude IJsselstreek.

Terborg Terborg-Oost Silvolde Nieuwdorp Bontebrug Verspreide huizen Terborg en Heuven Verspreide huizen Silvolde

Alle straten van Terborg

Terborg bestaat uit 74 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.