logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Langezwaag-Kom in Langezwaag

Begrijp de huizenprijzen in Langezwaag-Kom Opsterland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langezwaag-Kom Opsterland

Langezwaag-Kom is een buurt in de wijk Langezwaag en plaats Langezwaag binnen de gemeente Opsterland. Deze buurt telt volgens het CBS 1.055 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langezwaag-Kom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 480.202 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 480.202
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Langezwaag-Kom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langezwaag-Kom is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langezwaag-Kom moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langezwaag-Kom.

Woningen recent verkocht in Langezwaag-Kom

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langezwaag-Kom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langezwaag-Kom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langezwaag-Kom. Een eengezinswoning in Langezwaag-Kom komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langezwaag-Kom

In Langezwaag-Kom wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langezwaag-Kom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langezwaag-Kom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Langezwaag-Kom Opsterland

Starterswoningen in Langezwaag-Kom Opsterland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langezwaag-Kom Opsterland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langezwaag-Kom Opsterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langezwaag-Kom Opsterland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langezwaag-Kom Opsterland

Wil je een huis kopen in Langezwaag-Kom Opsterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langezwaag-Kom Opsterland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langezwaag-Kom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langezwaag-Kom.

Bekijk alle koopwoningen in Langezwaag-Kom Opsterland. Zoek je huurwoning in Langezwaag-Kom Opsterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langezwaag-Kom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langezwaag-Kom is 2.495 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langezwaag-Kom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langezwaag-Kom vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Langezwaag-Kom

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Langezwaag-Kom. De buurt zelf valt binnen de wijk Langezwaag in de gemeente Opsterland.

Langezwaag-Kom Langezwaag-Buitengebied

Alle straten van Langezwaag-Kom

Langezwaag-Kom bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.