Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Vragender in Vragender

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Vragender Oost Gelre met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Vragender Oost Gelre

Buitengebied Vragender is een buurt in de wijk Vragender en plaats Vragender binnen de gemeente Oost Gelre. Deze buurt telt volgens het CBS 1.085 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Vragender. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 449.496 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 449.496
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Vragender

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Vragender is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Vragender moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Vragender.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Vragender

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Vragender. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Vragender.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Vragender. Een woonboerderij in Buitengebied Vragender komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Vragender

In Buitengebied Vragender wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Vragender

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Vragender (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Vragender

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Vragender vergeleken met de Oost Gelre en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Vragender Oost Gelre

Starterswoningen in Buitengebied Vragender Oost Gelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Vragender Oost Gelre zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Vragender Oost Gelre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Vragender Oost Gelre? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Vragender Oost Gelre

Wil je een huis kopen in Buitengebied Vragender Oost Gelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Vragender Oost Gelre . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Vragender alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Vragender.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Vragender Oost Gelre.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Vragender Oost Gelre. Zoek je huurwoning in Buitengebied Vragender Oost Gelre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Vragender

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Vragender is 4.374 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.630 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Vragender

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Vragender vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Vragender

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Vragender. De buurt zelf valt binnen de wijk Vragender in de gemeente Oost Gelre.

Bebouwde kom Vragender Buitengebied Vragender

Alle straten van Buitengebied Vragender

Buitengebied Vragender bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.