Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Oldenzaal

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Oldenzaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Oldenzaal

Oldenzaal is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 31.895 inwoners. Momenteel staan er 80 woningen te koop en zijn er recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzaal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 349.564.

Woningen te koop 80
Woningen recent verkocht 105
Gemiddelde vraagprijs € 428.199
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 349.564
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oldenzaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldenzaal is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldenzaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldenzaal.

Woningen recent verkocht in Oldenzaal

Er zijn recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldenzaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldenzaal. Een eengezinswoning in Oldenzaal komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldenzaal

In Oldenzaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldenzaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldenzaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Oldenzaal

Starterswoningen in gemeente Oldenzaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Oldenzaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Oldenzaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Oldenzaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Oldenzaal

Wil je een huis kopen in gemeente Oldenzaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Oldenzaal . Er staan momenteel 80 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldenzaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldenzaal.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Oldenzaal. Zoek je huurwoning in gemeente Oldenzaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldenzaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldenzaal is 3.114 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.948 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldenzaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldenzaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal telt 2 plaatsen.

Deurningen Oldenzaal

Wijken van Oldenzaal

Oldenzaal bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.