De Huizenmarkt gemeente Oldenzaal (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldenzaal

Woningmarkt Oldenzaal

Oldenzaal is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 31.895 inwoners. Momenteel staan er 110 woningen te koop en zijn er recent 92 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzaal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 110
Woningen recent verkocht 92
Gemiddelde vraagprijs € 404.548
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oldenzaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldenzaal is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldenzaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldenzaal.

Woningen recent verkocht in Oldenzaal

Er zijn recent 92 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldenzaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldenzaal. Een eengezinswoning in Oldenzaal komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldenzaal

In Oldenzaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldenzaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldenzaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldenzaal
Binnenring: Nederland

Oldenzaal waar ligt dat?

Woningen te koop Oldenzaal

Wil je een huis kopen in Oldenzaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldenzaal . Er staan momenteel 110 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldenzaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldenzaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldenzaal. Zoek je huurwoning in Oldenzaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldenzaal

Starterswoningen in Oldenzaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldenzaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldenzaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldenzaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldenzaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldenzaal is 2.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.744 euro).

Leeftijden Oldenzaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldenzaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal telt 2 plaatsen.

Deurningen Oldenzaal

Alle wijken van Oldenzaal

Oldenzaal bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.