Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldenzaal

Begrijp de huizenprijzen in Oldenzaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldenzaal

Oldenzaal is een plaats in de gemeente Oldenzaal. Deze plaats telt volgens het CBS 31.895 inwoners. Momenteel staan er 70 woningen te koop en zijn er recent 144 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 419.829 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 70
Woningen recent verkocht 144
Gemiddelde vraagprijs € 419.829
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oldenzaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldenzaal is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldenzaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldenzaal.

Woningen recent verkocht in Oldenzaal

Er zijn recent 144 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldenzaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldenzaal. Een eengezinswoning in Oldenzaal komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldenzaal

In Oldenzaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldenzaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldenzaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldenzaal

Starterswoningen in Oldenzaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldenzaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldenzaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldenzaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldenzaal

Wil je een huis kopen in Oldenzaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldenzaal . Er staan momenteel 70 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldenzaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldenzaal.

Bekijk alle koopwoningen in Oldenzaal. Zoek je huurwoning in Oldenzaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldenzaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldenzaal is 2.981 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.900 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldenzaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldenzaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldenzaal

Oldenzaal bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.