Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heukelom

Begrijp de huizenprijzen in Heukelom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heukelom

Heukelom is een plaats in de gemeente Oisterwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 30.840 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heukelom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 976.348 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 976.348
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Heukelom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heukelom is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heukelom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heukelom

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heukelom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heukelom.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heukelom. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heukelom. Een landhuis in Heukelom komt het meest (31%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heukelom

In Heukelom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heukelom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heukelom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heukelom

Starterswoningen in Heukelom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heukelom zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heukelom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heukelom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heukelom

Wil je een huis kopen in Heukelom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heukelom . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Heukelom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heukelom.

Bekijk alle koopwoningen in Heukelom. Zoek je huurwoning in Heukelom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heukelom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heukelom is 4.807 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.049 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heukelom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heukelom vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heukelom

Heukelom bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.