Huizenprijzen en de huizenmarkt Haaren in Oisterwijk

Begrijp de huizenprijzen in Haaren Oisterwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haaren Oisterwijk

Haaren is een wijk in de plaats Oisterwijk binnen de gemeente Oisterwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 5.755 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 683.301 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 683.301
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Haaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaren is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haaren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Haaren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Haaren

In Haaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Haaren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haaren vergeleken met de Oisterwijk en Nederland.

Woningen te koop Haaren Oisterwijk

Wil je een huis kopen in Haaren Oisterwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haaren Oisterwijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haaren Oisterwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Haaren Oisterwijk. Zoek je huurwoning in Haaren Oisterwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaren is 3.967 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.741 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haaren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haaren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haaren

Haaren 't Eind Verspreide huizen in het Westen Verspreide huizen in het Oosten Noenes