Alle woningmarktinfo Nunspeet-Oost

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nunspeet-Oost

Een eerste blik op Nunspeet-Oost

Nunspeet-Oost is een buurt in de gemeente Nunspeet. Deze buurt telt volgens het CBS 21.805 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 74 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nunspeet-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 383.483 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 74
Gemiddelde vraagprijs € 383.483
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nunspeet-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nunspeet-Oost is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nunspeet-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nunspeet-Oost.

Woningen recent verkocht in Nunspeet-Oost

Er zijn recent 74 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunspeet-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nunspeet-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nunspeet-Oost. Een eengezinswoning in Nunspeet-Oost komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nunspeet-Oost

In Nunspeet-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nunspeet-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nunspeet-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nunspeet-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nunspeet-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nunspeet-Oost vergeleken met de Nunspeet en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nunspeet-Oost

Wil je een huis kopen in Nunspeet-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nunspeet-Oost . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nunspeet-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nunspeet-Oost.

Zoek je huurwoning in Nunspeet-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nunspeet-Oost.

Huizenprijzen in Nunspeet-Oost

Starterswoningen in Nunspeet-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nunspeet-Oost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nunspeet-Oost zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nunspeet-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nunspeet-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nunspeet-Oost is 2.856 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.052 euro).

Leeftijden Nunspeet-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nunspeet-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nunspeet-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nunspeet-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Nunspeet in de gemeente Nunspeet.

Nunspeet-Oost Nunspeet-West Nunspeet-Zuid Hulshorst Verspreide huizen Hulshorst Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst Verspreide huizen bosgebied Nunspeet Verspreide huizen bosgebied Hulshorst

Alle straten van Nunspeet-Oost

Nunspeet-Oost bestaat uit 93 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen