Huizenmarkt Verspreide huizen Peest in Peest (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Peest

Woningmarkt Verspreide huizen Peest

Verspreide huizen Peest is een buurt in de wijk Norg en plaats Peest binnen de gemeente Noordenveld. Deze buurt telt volgens het CBS 1.895 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Peest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 560.624 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 560.624
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Peest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Peest is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Peest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Peest.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Peest

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Peest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Peest.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Peest. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Peest. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Peest komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Peest

In Verspreide huizen Peest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Peest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Peest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Peest
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Peest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Peest vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Peest waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Peest

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Peest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Peest . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Peest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Peest.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Peest. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Peest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Peest

Starterswoningen in Verspreide huizen Peest zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Peest zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Peest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Peest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Peest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Peest is 7.029 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.234 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Peest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Peest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Peest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Peest. De buurt zelf valt binnen de wijk Norg in de gemeente Noordenveld.

Verspreide huizen Een Verspreide huizen Langelo Verspreide huizen Peest Verspreide huizen Zuidvelde Verspreide huizen Veenhuizen

Alle straten van Verspreide huizen Peest

Verspreide huizen Peest bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.