Alle woningmarktinfo Een

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Een

Een eerste blik op Een

Een is een buurt in de gemeente Noordenveld. Deze buurt telt volgens het CBS 6.075 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Een. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 312.050 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 312.050
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Een

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Een is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Een kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Een

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Een. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Een.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Een. Een eengezinswoning in Een komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Een

In Een wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Een

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Een (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Een
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Een

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Een vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Een

Wil je een huis kopen in Een? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Een . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Een alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Een.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Een.

Zoek je huurwoning in Een? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Een.

Huizenprijzen in Een

Starterswoningen in Een zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Een zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Een zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Een? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Een

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Een is 2.854 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.641 euro).

Leeftijden Een

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Een vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Een

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Een. De buurt zelf valt binnen de wijk Norg in de gemeente Noordenveld.

Norg Een Langelo Peest Zuidvelde Westervelde Veenhuizen Verspreide huizen Huis ter Heide Verspreide huizen Een-West Verspreide huizen Norg

Alle straten van Een

Een bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen