Huizenmarkt Steenbergen in Steenbergen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Steenbergen

Woningmarkt Steenbergen

Steenbergen is een buurt in de wijk Roden en plaats Steenbergen binnen de gemeente Noordenveld. Deze buurt telt volgens het CBS 1.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 527.344 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 527.344
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Steenbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Steenbergen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Steenbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Steenbergen.

Woningen recent verkocht in Steenbergen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Steenbergen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Steenbergen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Steenbergen. Een eengezinswoning in Steenbergen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Steenbergen

In Steenbergen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Steenbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Steenbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Steenbergen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Steenbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Steenbergen vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Steenbergen waar ligt dat?

Woningen te koop Steenbergen

Wil je een huis kopen in Steenbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Steenbergen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Steenbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Steenbergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Steenbergen. Zoek je huurwoning in Steenbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Steenbergen

Starterswoningen in Steenbergen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Steenbergen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Steenbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Steenbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Steenbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Steenbergen is 2.901 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.601 euro).

Leeftijden Steenbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Steenbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Steenbergen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Steenbergen. De buurt zelf valt binnen de wijk Roden in de gemeente Noordenveld.

Roderesch Steenbergen Buitengebied Roden Noord Buitengebied Roden Zuid Buitengebied Roden West

Alle straten van Steenbergen

Steenbergen bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.