Huizenmarkt Leutingewolde in Leutingewolde (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leutingewolde

Woningmarkt Leutingewolde

Leutingewolde is een buurt in de wijk Roden en plaats Leutingewolde binnen de gemeente Noordenveld. Deze buurt telt volgens het CBS 17.445 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leutingewolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 495.274 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 495.274
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leutingewolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leutingewolde is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leutingewolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leutingewolde.

Woningen recent verkocht in Leutingewolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leutingewolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leutingewolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leutingewolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leutingewolde. Een woonboerderij in Leutingewolde komt het meest (63%) voor. Daarna komt een landhuis met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leutingewolde

In Leutingewolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leutingewolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leutingewolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leutingewolde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Leutingewolde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leutingewolde vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Leutingewolde waar ligt dat?

Woningen te koop Leutingewolde

Wil je een huis kopen in Leutingewolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leutingewolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leutingewolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leutingewolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leutingewolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leutingewolde. Zoek je huurwoning in Leutingewolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leutingewolde

Starterswoningen in Leutingewolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leutingewolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leutingewolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leutingewolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leutingewolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leutingewolde is 3.608 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.933 euro).

Leeftijden Leutingewolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leutingewolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leutingewolde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leutingewolde. De buurt zelf valt binnen de wijk Roden in de gemeente Noordenveld.

Roden Roden West Industrieterrein Roden Nieuw-Roden Nietap Leutingewolde Foxwolde Roderwolde Sandebuur Lieveren

Alle straten van Leutingewolde

Leutingewolde bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.