Huizenmarkt Hantumeruitburen in Hantumeruitburen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hantumeruitburen

Woningmarkt Hantumeruitburen

Hantumeruitburen is een buurt in de wijk Hantum en plaats Hantumeruitburen binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze buurt telt volgens het CBS 735 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantumeruitburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 525.000
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hantumeruitburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hantumeruitburen is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hantumeruitburen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hantumeruitburen.

Woningen recent verkocht in Hantumeruitburen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantumeruitburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hantumeruitburen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hantumeruitburen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hantumeruitburen

In Hantumeruitburen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hantumeruitburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hantumeruitburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hantumeruitburen
Binnenring: Nederland

Hantumeruitburen waar ligt dat?

Woningen te koop Hantumeruitburen

Wil je een huis kopen in Hantumeruitburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hantumeruitburen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hantumeruitburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hantumeruitburen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hantumeruitburen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hantumeruitburen. Zoek je huurwoning in Hantumeruitburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hantumeruitburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hantumeruitburen is 2.038 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Hantumeruitburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hantumeruitburen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hantumeruitburen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hantumeruitburen. De buurt zelf valt binnen de wijk Hantum in de gemeente Noardeast-Fryslân.

Hantum Hantumhuizen Hantumeruitburen Hiaure Verspreide huizen Hantum Verspreide huizen Hantumhuizen

Alle straten van Hantumeruitburen

Hantumeruitburen bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Droppingwei