Huizenmarkt Schiekamp-Noord in Spijkenisse (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schiekamp-Noord

Woningmarkt Schiekamp-Noord

Schiekamp-Noord is een buurt in de wijk Schiekamp en plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze buurt telt volgens het CBS 3.165 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiekamp-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 239.576 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 239.576
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Schiekamp-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schiekamp-Noord is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schiekamp-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schiekamp-Noord.

Woningen recent verkocht in Schiekamp-Noord

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiekamp-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schiekamp-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schiekamp-Noord. Een portiekflat in Schiekamp-Noord komt het meest (57%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schiekamp-Noord

In Schiekamp-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schiekamp-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schiekamp-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schiekamp-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schiekamp-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schiekamp-Noord vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Schiekamp-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Schiekamp-Noord

Wil je een huis kopen in Schiekamp-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schiekamp-Noord . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schiekamp-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schiekamp-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schiekamp-Noord. Zoek je huurwoning in Schiekamp-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schiekamp-Noord

Starterswoningen in Schiekamp-Noord zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schiekamp-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schiekamp-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schiekamp-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schiekamp-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schiekamp-Noord is 3.248 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.063 euro).

Leeftijden Schiekamp-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schiekamp-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schiekamp-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schiekamp-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Schiekamp in de gemeente Nissewaard.

Schiekamp-Noord Schiekamp-Zuid

Alle straten van Schiekamp-Noord

Schiekamp-Noord bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.