Huizenprijzen en de huizenmarkt Aldenhof in Nijmegen

Begrijp de huizenprijzen in Aldenhof Nijmegen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aldenhof Nijmegen

Aldenhof is een buurt in de wijk Dukenburg en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 22.025 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aldenhof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 304.773 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 304.773
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Aldenhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aldenhof is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aldenhof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aldenhof.

Woningen recent verkocht in Aldenhof

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aldenhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aldenhof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aldenhof. Een eengezinswoning in Aldenhof komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aldenhof

In Aldenhof wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aldenhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aldenhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Aldenhof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aldenhof vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Huizenprijzen in Aldenhof Nijmegen

Starterswoningen in Aldenhof Nijmegen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aldenhof Nijmegen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aldenhof Nijmegen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aldenhof Nijmegen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aldenhof Nijmegen

Wil je een huis kopen in Aldenhof Nijmegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aldenhof Nijmegen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aldenhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aldenhof.

Bekijk alle koopwoningen in Aldenhof Nijmegen. Zoek je huurwoning in Aldenhof Nijmegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aldenhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aldenhof is 3.072 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.610 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aldenhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aldenhof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Aldenhof

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Aldenhof. De buurt zelf valt binnen de wijk Dukenburg in de gemeente Nijmegen.

Tolhuis Zwanenveld Meijhorst Lankforst Aldenhof Malvert Weezenhof Vogelzang Staddijk

Alle straten van Aldenhof

Aldenhof bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Aldenhof