Huizenmarkt Rijnhuizen in Nieuwegein (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijnhuizen

Woningmarkt Rijnhuizen

Rijnhuizen is een wijk in de plaats Nieuwegein binnen de gemeente Nieuwegein. Deze wijk telt volgens het CBS 320 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 377.061 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 377.061
Percentage gezinnen met kinderen 16%

Verkoopduur woningen in Rijnhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijnhuizen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijnhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijnhuizen.

Woningen recent verkocht in Rijnhuizen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijnhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijnhuizen. Een portiekflat in Rijnhuizen komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijnhuizen

In Rijnhuizen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijnhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijnhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijnhuizen
Binnenring: Nederland

Rijnhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Rijnhuizen

Wil je een huis kopen in Rijnhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijnhuizen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijnhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijnhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijnhuizen. Zoek je huurwoning in Rijnhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijnhuizen

Starterswoningen in Rijnhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijnhuizen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijnhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijnhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijnhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijnhuizen is 4.554 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.187 euro).

Leeftijden Rijnhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijnhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rijnhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rijnhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rijnhuizen

Rijnhuizen