Verspreide huizen Echteld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Echteld

Een eerste blik op Verspreide huizen Echteld

Verspreide huizen Echteld is een buurt in de gemeente Neder-Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 7.110 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Verspreide huizen Echteld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 644.023 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 644.023
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Echteld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Echteld is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Echteld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Echteld.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Echteld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Echteld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Echteld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Echteld. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Echteld komt het meest (45%) voor. Daarna komt een villa met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Echteld

In Verspreide huizen Echteld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Echteld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Echteld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Echteld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Echteld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Echteld vergeleken met de Neder-Betuwe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Echteld

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Echteld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Echteld. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Echteld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Echteld.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Echteld

Starterswoningen in Verspreide huizen Echteld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Echteld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Echteld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Echteld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Echteld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Echteld is 2.647 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.459 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Verspreide huizen Echteld is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Verspreide huizen Echteld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Echteld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Echteld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Echteld. De buurt zelf valt binnen de wijk Echteld in de gemeente Neder-Betuwe.

Ochten Echteld IJzendoorn Pottemsestraat en Groenestraat en omgeving Verspreide huizen Echteld-Waalbandijk Verspreide huizen Echteld Verspreide huizen IJzendoorn Verspreide huizen Ochten

Alle straten van Verspreide huizen Echteld

Verspreide huizen Echteld bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen