Huizenprijzen en de huizenmarkt Opheusden in Opheusden

Begrijp de huizenprijzen in Opheusden Neder-Betuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opheusden Neder-Betuwe

Opheusden is een buurt in de wijk Kesteren en plaats Opheusden binnen de gemeente Neder-Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 12.130 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opheusden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 472.383 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 472.383
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Opheusden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opheusden is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opheusden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opheusden.

Woningen recent verkocht in Opheusden

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opheusden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opheusden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opheusden. Een eengezinswoning in Opheusden komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opheusden

In Opheusden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opheusden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opheusden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Opheusden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Opheusden vergeleken met de Neder-Betuwe en Nederland.

Huizenprijzen in Opheusden Neder-Betuwe

Starterswoningen in Opheusden Neder-Betuwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Opheusden Neder-Betuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opheusden Neder-Betuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opheusden Neder-Betuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opheusden Neder-Betuwe

Wil je een huis kopen in Opheusden Neder-Betuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opheusden Neder-Betuwe . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opheusden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opheusden.

Bekijk alle koopwoningen in Opheusden Neder-Betuwe. Zoek je huurwoning in Opheusden Neder-Betuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opheusden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opheusden is 3.547 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.930 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opheusden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opheusden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Opheusden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Opheusden. De buurt zelf valt binnen de wijk Kesteren in de gemeente Neder-Betuwe.

Kesteren Opheusden Verspreide huizen Lede en Oudewaard Verspreide huizen Kesteren Verspreide huizen Opheusden Verspreide huizen poldergebied

Alle straten van Opheusden

Opheusden bestaat uit 66 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.