Huizenmarkt Middelaar Katerbosch en Heikant in Middelaar (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Middelaar Katerbosch en Heikant

Woningmarkt Middelaar Katerbosch en Heikant

Middelaar Katerbosch en Heikant is een buurt in de wijk Middelaar en plaats Middelaar binnen de gemeente Mook en Middelaar. Deze buurt telt volgens het CBS 1.160 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelaar Katerbosch en Heikant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 536.543 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 536.543
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Middelaar Katerbosch en Heikant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelaar Katerbosch en Heikant is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelaar Katerbosch en Heikant kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Middelaar Katerbosch en Heikant

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelaar Katerbosch en Heikant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelaar Katerbosch en Heikant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelaar Katerbosch en Heikant. Een eengezinswoning in Middelaar Katerbosch en Heikant komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelaar Katerbosch en Heikant

In Middelaar Katerbosch en Heikant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelaar Katerbosch en Heikant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelaar Katerbosch en Heikant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middelaar Katerbosch en Heikant
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Middelaar Katerbosch en Heikant

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middelaar Katerbosch en Heikant vergeleken met de Mook en Middelaar en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Middelaar Katerbosch en Heikant waar ligt dat?

Woningen te koop Middelaar Katerbosch en Heikant

Wil je een huis kopen in Middelaar Katerbosch en Heikant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelaar Katerbosch en Heikant . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelaar Katerbosch en Heikant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelaar Katerbosch en Heikant.

Bekijk hier alle koopwoningen in Middelaar Katerbosch en Heikant. Zoek je huurwoning in Middelaar Katerbosch en Heikant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Middelaar Katerbosch en Heikant

Starterswoningen in Middelaar Katerbosch en Heikant zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelaar Katerbosch en Heikant zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelaar Katerbosch en Heikant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middelaar Katerbosch en Heikant? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelaar Katerbosch en Heikant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelaar Katerbosch en Heikant is 3.396 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.591 euro).

Leeftijden Middelaar Katerbosch en Heikant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelaar Katerbosch en Heikant vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Middelaar Katerbosch en Heikant

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Middelaar Katerbosch en Heikant. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelaar in de gemeente Mook en Middelaar.

Riethorst-Plasmolen Middelaar Katerbosch en Heikant

Alle straten van Middelaar Katerbosch en Heikant

Middelaar Katerbosch en Heikant bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.