Huizenmarkt Koningsbeemdweg en omgeving in Middelaar (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koningsbeemdweg

Woningmarkt Koningsbeemdweg

Koningsbeemdweg is een straat in de plaats Middelaar binnen de gemeente Mook en Middelaar . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koningsbeemdweg in Middelaar. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 551.683
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Koningsbeemdweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koningsbeemdweg is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koningsbeemdweg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Koningsbeemdweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koningsbeemdweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koningsbeemdweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Koningsbeemdweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Koningsbeemdweg

In Koningsbeemdweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koningsbeemdweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koningsbeemdweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koningsbeemdweg
Binnenring: Nederland

Koningsbeemdweg waar ligt dat?

Woningen te koop Koningsbeemdweg

Wil je een huis kopen in Koningsbeemdweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koningsbeemdweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koningsbeemdweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koningsbeemdweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Koningsbeemdweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koningsbeemdweg. Zoek je huurwoning in Koningsbeemdweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koningsbeemdweg

Starterswoningen in Koningsbeemdweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Koningsbeemdweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koningsbeemdweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koningsbeemdweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koningsbeemdweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koningsbeemdweg is 3.419 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.010 euro).

Leeftijden Koningsbeemdweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koningsbeemdweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Koningsbeemdweg in Middelaar

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Koningsbeemdweg te Middelaar.

Adres Postcode Status
Koningsbeemdweg 1 6587 AD Niet beschikbaar