logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gijbeland, landelijk gebied in Brandwijk

Begrijp de huizenprijzen in Gijbeland, landelijk gebied Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gijbeland, landelijk gebied Molenlanden

Gijbeland, landelijk gebied is een buurt in de wijk Brandwijk en plaats Brandwijk binnen de gemeente Molenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.315 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gijbeland, landelijk gebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 680.967 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 680.967
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Gijbeland, landelijk gebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gijbeland, landelijk gebied is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gijbeland, landelijk gebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gijbeland, landelijk gebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gijbeland, landelijk gebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gijbeland, landelijk gebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Gijbeland, landelijk gebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Gijbeland, landelijk gebied

In Gijbeland, landelijk gebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gijbeland, landelijk gebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gijbeland, landelijk gebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Gijbeland, landelijk gebied Molenlanden

Wil je een huis kopen in Gijbeland, landelijk gebied Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gijbeland, landelijk gebied Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gijbeland, landelijk gebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gijbeland, landelijk gebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gijbeland, landelijk gebied Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Gijbeland, landelijk gebied Molenlanden. Zoek je huurwoning in Gijbeland, landelijk gebied Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gijbeland, landelijk gebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gijbeland, landelijk gebied is 3.192 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.624 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gijbeland, landelijk gebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gijbeland, landelijk gebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gijbeland, landelijk gebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gijbeland, landelijk gebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Brandwijk in de gemeente Molenlanden.

Brandwijk Gijbeland Kern Gijbeland, landelijk gebied