logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Brandwijk in Brandwijk

Begrijp de huizenprijzen in Brandwijk Molenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brandwijk Molenlanden

Brandwijk is een buurt in de wijk Brandwijk en plaats Brandwijk binnen de gemeente Molenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.315 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brandwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 795.750 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 795.750
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Brandwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brandwijk is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brandwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Brandwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brandwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brandwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Brandwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Brandwijk

In Brandwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brandwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brandwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Brandwijk Molenlanden

Wil je een huis kopen in Brandwijk Molenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brandwijk Molenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brandwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brandwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Brandwijk Molenlanden.

Bekijk alle koopwoningen in Brandwijk Molenlanden. Zoek je huurwoning in Brandwijk Molenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brandwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brandwijk is 3.645 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.954 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brandwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brandwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Brandwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Brandwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Brandwijk in de gemeente Molenlanden.

Brandwijk Gijbeland Kern Gijbeland, landelijk gebied