Huizenmarkt Verspreide huizen Zwiggelte in Zwiggelte (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Zwiggelte

Woningmarkt Verspreide huizen Zwiggelte

Verspreide huizen Zwiggelte is een buurt in de wijk Zwiggelte en plaats Zwiggelte binnen de gemeente Midden-Drenthe. Deze buurt telt volgens het CBS 460 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zwiggelte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 169.573 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 169.573
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Zwiggelte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Zwiggelte is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Zwiggelte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Zwiggelte.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Zwiggelte

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zwiggelte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Zwiggelte.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zwiggelte. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Zwiggelte. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Zwiggelte komt het meest (35%) voor. Daarna komt een bungalow met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Zwiggelte

In Verspreide huizen Zwiggelte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Zwiggelte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Zwiggelte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Zwiggelte
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Zwiggelte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Zwiggelte vergeleken met de Midden-Drenthe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Zwiggelte waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Zwiggelte

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Zwiggelte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Zwiggelte . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Zwiggelte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Zwiggelte.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Zwiggelte. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Zwiggelte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Zwiggelte

Starterswoningen in Verspreide huizen Zwiggelte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Zwiggelte zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Zwiggelte zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Zwiggelte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Zwiggelte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Zwiggelte is 3.017 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.941 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Zwiggelte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Zwiggelte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Zwiggelte

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Zwiggelte. De buurt zelf valt binnen de wijk Zwiggelte in de gemeente Midden-Drenthe.

Zwiggelte Verspreide huizen Zwiggelte

Alle straten van Verspreide huizen Zwiggelte

Verspreide huizen Zwiggelte bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.