Huizenprijzen en de huizenmarkt Maasland in Maasland

Begrijp de huizenprijzen in Maasland Midden-Delfland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maasland Midden-Delfland

Maasland is een buurt in de wijk Maasland en plaats Maasland binnen de gemeente Midden-Delfland. Deze buurt telt volgens het CBS 6.530 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 467.198 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 467.198
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Maasland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasland is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasland.

Woningen recent verkocht in Maasland

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasland. Een eengezinswoning in Maasland komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasland

In Maasland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Maasland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maasland vergeleken met de Midden-Delfland en Nederland.

Huizenprijzen in Maasland Midden-Delfland

Starterswoningen in Maasland Midden-Delfland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maasland Midden-Delfland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasland Midden-Delfland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maasland Midden-Delfland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maasland Midden-Delfland

Wil je een huis kopen in Maasland Midden-Delfland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasland Midden-Delfland . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasland.

Bekijk alle koopwoningen in Maasland Midden-Delfland. Zoek je huurwoning in Maasland Midden-Delfland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasland is 3.918 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.815 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Maasland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Maasland. De buurt zelf valt binnen de wijk Maasland in de gemeente Midden-Delfland.

Maasland Ter Lucht Gaag-Maasland Dijkpolder Verspreide huizen Dijkpolder Verspreide huizen Duifpolder en omgeving

Alle straten van Maasland

Maasland bestaat uit 75 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.