Huizenmarkt Verspreid gebied Meppel Oost in Meppel (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreid gebied Meppel Oost

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Verspreid gebied Meppel Oost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreid gebied Meppel Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreid gebied Meppel Oost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreid gebied Meppel Oost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreid gebied Meppel Oost. Een woonboerderij in Verspreid gebied Meppel Oost komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreid gebied Meppel Oost

In Verspreid gebied Meppel Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreid gebied Meppel Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreid gebied Meppel Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreid gebied Meppel Oost
Binnenring: Nederland

Verspreid gebied Meppel Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreid gebied Meppel Oost

Wil je een huis kopen in Verspreid gebied Meppel Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreid gebied Meppel Oost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreid gebied Meppel Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreid gebied Meppel Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreid gebied Meppel Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreid gebied Meppel Oost. Zoek je huurwoning in Verspreid gebied Meppel Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreid gebied Meppel Oost

Starterswoningen in Verspreid gebied Meppel Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreid gebied Meppel Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreid gebied Meppel Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreid gebied Meppel Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Verspreid gebied Meppel Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreid gebied Meppel Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreid gebied Meppel Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreid gebied Meppel Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Verspreid gebied Meppel in de gemeente Meppel.

Verspreid gebied Meppel Noord Verspreid gebied Meppel Oost

Alle straten van Verspreid gebied Meppel Oost

Verspreid gebied Meppel Oost bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.