Huizenmarkt Industrie Oevers B in Meppel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Industrie Oevers B

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Industrie Oevers B

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrie Oevers B. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industrie Oevers B.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Industrie Oevers B. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Industrie Oevers B

In Industrie Oevers B wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industrie Oevers B

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industrie Oevers B (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Industrie Oevers B
Binnenring: Nederland

Industrie Oevers B waar ligt dat?

Woningen te koop Industrie Oevers B

Wil je een huis kopen in Industrie Oevers B? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industrie Oevers B . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industrie Oevers B alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industrie Oevers B.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Industrie Oevers B.

Bekijk hier alle koopwoningen in Industrie Oevers B. Zoek je huurwoning in Industrie Oevers B? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Industrie Oevers B

Starterswoningen in Industrie Oevers B zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Industrie Oevers B zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industrie Oevers B zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Industrie Oevers B? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Industrie Oevers B

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industrie Oevers B vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Industrie Oevers B

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Industrie Oevers B. De buurt zelf valt binnen de wijk Industrie Oevers in de gemeente Meppel.

Industrie Oevers A Industrie Oevers B Industrie Oevers C Industrie Oevers D Industrie Oevers E

Alle straten van Industrie Oevers B

Industrie Oevers B bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.