Huizenmarkt Broekhuizen in Broekhuizen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Broekhuizen

Woningmarkt Broekhuizen

Broekhuizen is een buurt in de wijk Rogat en plaats Broekhuizen binnen de gemeente Meppel. Deze buurt telt volgens het CBS 315 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 500.319 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 500.319
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Broekhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broekhuizen is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broekhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Broekhuizen.

Woningen recent verkocht in Broekhuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broekhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broekhuizen. Een woonboerderij in Broekhuizen komt het meest (63%) voor. Daarna komt een landhuis met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broekhuizen

In Broekhuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broekhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broekhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Broekhuizen
Binnenring: Nederland

Broekhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Broekhuizen

Wil je een huis kopen in Broekhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broekhuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broekhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broekhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Broekhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Broekhuizen. Zoek je huurwoning in Broekhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Broekhuizen

Starterswoningen in Broekhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Broekhuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broekhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Broekhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Broekhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broekhuizen is 3.452 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.431 euro).

Leeftijden Broekhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broekhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Broekhuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Broekhuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Rogat in de gemeente Meppel.

Rogat Broekhuizen De Schiphorst

Alle straten van Broekhuizen

Broekhuizen bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.