Huizenmarkt Zijtaart in Veghel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zijtaart

Woningmarkt Zijtaart

Zijtaart is een buurt in de wijk Veghel en plaats Veghel binnen de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 31.575 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zijtaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 520.718 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 520.718
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Zijtaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zijtaart is 80 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zijtaart kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zijtaart

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zijtaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zijtaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zijtaart. Een eengezinswoning in Zijtaart komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zijtaart

In Zijtaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zijtaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zijtaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zijtaart
Binnenring: Nederland

Zijtaart waar ligt dat?

Woningen te koop Zijtaart

Wil je een huis kopen in Zijtaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zijtaart . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zijtaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zijtaart.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zijtaart. Zoek je huurwoning in Zijtaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zijtaart

Starterswoningen in Zijtaart zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zijtaart zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zijtaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zijtaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zijtaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zijtaart is 2.500 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.655 euro).

Leeftijden Zijtaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zijtaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zijtaart

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zijtaart. De buurt zelf valt binnen de wijk Veghel in de gemeente Meierijstad.

't Ven Oost 't Ven West Amert en Binnenveld Bloemenwijk Buitengebied Driehuizen en Hazelberg Buitengebied Eerde Buitengebied Heuvel en Havelt Buitengebied Jekschot Buitengebied Mariaheide Buitengebied Sportpark en Dorshout Buitengebied Zijtaart Bunderse Hoek Noord Bunderse Hoek Zuid Busselbunders De Scheifelaar Doornhoek en Kempkens Dubbelen Eerde Erpseweg Zuid Heibunders Hoogeinde Koolenkampen en Iepenlaan Laarbunders Leest Leest Noord Mariaheide Oranjewijk en Dorsveld Oude ontginning Veghel Centrum Veghel Zuid 1 Veghel Zuid 2 Vijverwijk Zijtaart

Alle straten van Zijtaart

Zijtaart bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.