Huizenmarkt Buitenwijk Noordoost in Maastricht (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitenwijk Noordoost

Woningmarkt Buitenwijk Noordoost

Buitenwijk Noordoost is een wijk in de plaats Maastricht binnen de gemeente Maastricht. Deze wijk telt volgens het CBS 2.690 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenwijk Noordoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 413.811 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 413.811
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Buitenwijk Noordoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitenwijk Noordoost is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitenwijk Noordoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitenwijk Noordoost.

Woningen recent verkocht in Buitenwijk Noordoost

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenwijk Noordoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitenwijk Noordoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitenwijk Noordoost. Een eengezinswoning in Buitenwijk Noordoost komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitenwijk Noordoost

In Buitenwijk Noordoost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitenwijk Noordoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitenwijk Noordoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitenwijk Noordoost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitenwijk Noordoost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitenwijk Noordoost vergeleken met de Maastricht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitenwijk Noordoost waar ligt dat?

Woningen te koop Buitenwijk Noordoost

Wil je een huis kopen in Buitenwijk Noordoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitenwijk Noordoost . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitenwijk Noordoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitenwijk Noordoost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitenwijk Noordoost. Zoek je huurwoning in Buitenwijk Noordoost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitenwijk Noordoost

Starterswoningen in Buitenwijk Noordoost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitenwijk Noordoost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitenwijk Noordoost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitenwijk Noordoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitenwijk Noordoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitenwijk Noordoost is 2.502 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.397 euro).

Leeftijden Buitenwijk Noordoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitenwijk Noordoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitenwijk Noordoost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitenwijk Noordoost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitenwijk Noordoost

Beatrixhaven Borgharen Itteren Meerssenhoven