Huizenmarkt Verspreide huizen Heibloem in Heibloem (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Heibloem

Woningmarkt Verspreide huizen Heibloem

Verspreide huizen Heibloem is een buurt in de wijk Heibloem en plaats Heibloem binnen de gemeente Leudal. Deze buurt telt volgens het CBS 775 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Heibloem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 547.987 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 547.987
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Heibloem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Heibloem is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Heibloem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Heibloem

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Heibloem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Heibloem.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Heibloem. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Heibloem. Een woonboerderij in Verspreide huizen Heibloem komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Heibloem

In Verspreide huizen Heibloem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Heibloem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Heibloem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Heibloem
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Heibloem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Heibloem vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Heibloem waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Heibloem

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Heibloem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Heibloem . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Heibloem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Heibloem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Heibloem. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Heibloem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Heibloem

Starterswoningen in Verspreide huizen Heibloem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Heibloem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Heibloem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Heibloem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Heibloem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Heibloem is 2.669 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.054 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Heibloem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Heibloem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Heibloem

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Heibloem. De buurt zelf valt binnen de wijk Heibloem in de gemeente Leudal.

Kern Heibloem Verspreide huizen Heibloem

Alle straten van Verspreide huizen Heibloem

Verspreide huizen Heibloem bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.