logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kern Haler in Haler

Begrijp de huizenprijzen in Kern Haler Leudal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kern Haler Leudal

Kern Haler is een buurt in de wijk Haler en plaats Haler binnen de gemeente Leudal. Deze buurt telt volgens het CBS 495 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Haler. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 353.860 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 353.860
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kern Haler

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Haler is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Haler kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kern Haler

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Haler. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Haler.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Haler. Een eengezinswoning in Kern Haler komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Haler

In Kern Haler wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Haler

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Haler (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Haler

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Haler vergeleken met de Leudal en Nederland.

Huizenprijzen in Kern Haler Leudal

Starterswoningen in Kern Haler Leudal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Haler Leudal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Haler Leudal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kern Haler Leudal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kern Haler Leudal

Wil je een huis kopen in Kern Haler Leudal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Haler Leudal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Haler alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Haler.

Bekijk alle koopwoningen in Kern Haler Leudal. Zoek je huurwoning in Kern Haler Leudal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kern Haler

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Haler is 2.570 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.185 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kern Haler

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Haler vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Haler

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Haler. De buurt zelf valt binnen de wijk Haler in de gemeente Leudal.

Kern Haler Verspreide huizen Haler

Alle straten van Kern Haler

Kern Haler bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.