Huizenmarkt Kern Haler in Haler (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Haler

Woningmarkt Kern Haler

Kern Haler is een buurt in de wijk Haler en plaats Haler binnen de gemeente Leudal. Deze buurt telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Haler. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 355.783 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 355.783
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kern Haler

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Haler is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Haler kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kern Haler

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Haler. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Haler.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Haler. Een eengezinswoning in Kern Haler komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Haler

In Kern Haler wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Haler

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Haler (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Haler
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Haler

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Haler vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kern Haler waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Haler

Wil je een huis kopen in Kern Haler? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Haler . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Haler alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Haler.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Haler.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Haler. Zoek je huurwoning in Kern Haler? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Haler

Starterswoningen in Kern Haler zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Haler zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Haler zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Haler? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Haler

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Haler is 2.263 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.237 euro).

Leeftijden Kern Haler

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Haler vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Haler

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Haler. De buurt zelf valt binnen de wijk Haler in de gemeente Leudal.

Kern Haler Verspreide huizen Haler

Alle straten van Kern Haler

Kern Haler bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.