Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Leidschendam-Voorburg

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Leidschendam-Voorburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 106.550 inwoners. Momenteel staan er 176 woningen te koop en zijn er recent 510 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidschendam-Voorburg. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 341.260.

Woningen te koop 176
Woningen recent verkocht 510
Gemiddelde vraagprijs € 532.629
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 341.260
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Leidschendam-Voorburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leidschendam-Voorburg is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leidschendam-Voorburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leidschendam-Voorburg.

Woningen recent verkocht in Leidschendam-Voorburg

Er zijn recent 510 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidschendam-Voorburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leidschendam-Voorburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leidschendam-Voorburg. Een portiekflat in Leidschendam-Voorburg komt het meest (37%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leidschendam-Voorburg

In Leidschendam-Voorburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leidschendam-Voorburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leidschendam-Voorburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Leidschendam-Voorburg

Starterswoningen in gemeente Leidschendam-Voorburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Leidschendam-Voorburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Leidschendam-Voorburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Leidschendam-Voorburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Leidschendam-Voorburg

Wil je een huis kopen in gemeente Leidschendam-Voorburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Leidschendam-Voorburg . Er staan momenteel 176 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leidschendam-Voorburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leidschendam-Voorburg.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Leidschendam-Voorburg. Zoek je huurwoning in gemeente Leidschendam-Voorburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leidschendam-Voorburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leidschendam-Voorburg is 4.153 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.177 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leidschendam-Voorburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leidschendam-Voorburg vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Leidschendam-Voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg telt 2 plaatsen.

Leidschendam Voorburg

Wijken van Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.