De Huizenmarkt gemeente Leidschendam-Voorburg (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leidschendam-Voorburg

Woningmarkt Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 106.550 inwoners. Momenteel staan er 389 woningen te koop en zijn er recent 371 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidschendam-Voorburg. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 341.260.

Woningen te koop 389
Woningen recent verkocht 371
Gemiddelde vraagprijs € 525.280
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 341.260
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Leidschendam-Voorburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leidschendam-Voorburg is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leidschendam-Voorburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leidschendam-Voorburg.

Woningen recent verkocht in Leidschendam-Voorburg

Er zijn recent 371 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidschendam-Voorburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leidschendam-Voorburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leidschendam-Voorburg. Een portiekflat in Leidschendam-Voorburg komt het meest (37%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leidschendam-Voorburg

In Leidschendam-Voorburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leidschendam-Voorburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leidschendam-Voorburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leidschendam-Voorburg
Binnenring: Nederland

Leidschendam-Voorburg waar ligt dat?

Woningen te koop Leidschendam-Voorburg

Wil je een huis kopen in Leidschendam-Voorburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leidschendam-Voorburg . Er staan momenteel 389 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leidschendam-Voorburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leidschendam-Voorburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leidschendam-Voorburg. Zoek je huurwoning in Leidschendam-Voorburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leidschendam-Voorburg

Starterswoningen in Leidschendam-Voorburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leidschendam-Voorburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leidschendam-Voorburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leidschendam-Voorburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leidschendam-Voorburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leidschendam-Voorburg is 4.164 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.996 euro).

Leeftijden Leidschendam-Voorburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leidschendam-Voorburg vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Leidschendam-Voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg telt 2 plaatsen.

Leidschendam Voorburg

Alle wijken van Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.