logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leidschendam

Begrijp de huizenprijzen in Leidschendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leidschendam

Leidschendam is een plaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Deze plaats telt volgens het CBS 77.753 inwoners. Momenteel staan er 53 woningen te koop en zijn er recent 158 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidschendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 554.735 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 53
Woningen recent verkocht 158
Gemiddelde vraagprijs € 554.735
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Leidschendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leidschendam is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leidschendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leidschendam.

Woningen recent verkocht in Leidschendam

Er zijn recent 158 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidschendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leidschendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leidschendam. Een galerijflat in Leidschendam komt het meest (38%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leidschendam

In Leidschendam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leidschendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leidschendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leidschendam

Starterswoningen in Leidschendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leidschendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leidschendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leidschendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leidschendam

Wil je een huis kopen in Leidschendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leidschendam . Er staan momenteel 53 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leidschendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leidschendam.

Bekijk alle koopwoningen in Leidschendam. Zoek je huurwoning in Leidschendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leidschendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leidschendam is 4.083 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.029 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leidschendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leidschendam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leidschendam

Leidschendam bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.