logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Boerhaavedistrict in Leiden

Begrijp de huizenprijzen in Boerhaavedistrict Leiden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boerhaavedistrict Leiden

Boerhaavedistrict is een wijk in de plaats Leiden binnen de gemeente Leiden. Deze wijk telt volgens het CBS 6.105 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerhaavedistrict. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 743.640 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 743.640
Percentage gezinnen met kinderen 17%

Verkoopduur woningen in Boerhaavedistrict

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boerhaavedistrict is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boerhaavedistrict moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boerhaavedistrict.

Woningen recent verkocht in Boerhaavedistrict

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerhaavedistrict. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boerhaavedistrict.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boerhaavedistrict. Een portiekflat in Boerhaavedistrict komt het meest (45%) voor. Daarna komt een herenhuis met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boerhaavedistrict

In Boerhaavedistrict wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boerhaavedistrict

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boerhaavedistrict (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Boerhaavedistrict

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boerhaavedistrict vergeleken met de Leiden en Nederland.

Huizenprijzen in Boerhaavedistrict Leiden

Starterswoningen in Boerhaavedistrict Leiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boerhaavedistrict Leiden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boerhaavedistrict Leiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boerhaavedistrict Leiden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boerhaavedistrict Leiden

Wil je een huis kopen in Boerhaavedistrict Leiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boerhaavedistrict Leiden . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boerhaavedistrict alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boerhaavedistrict.

Bekijk alle koopwoningen in Boerhaavedistrict Leiden. Zoek je huurwoning in Boerhaavedistrict Leiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boerhaavedistrict

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boerhaavedistrict is 5.036 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.773 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boerhaavedistrict

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boerhaavedistrict vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boerhaavedistrict

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boerhaavedistrict? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boerhaavedistrict

Pesthuiswijk Houtkwartier Raadsherenbuurt Vogelwijk Leeuwenhoek