Huizenprijzen en de huizenmarkt De Zwette V Newton in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in De Zwette V Newton Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in De Zwette V Newton

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Zwette V Newton. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Zwette V Newton.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Zwette V Newton. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling De Zwette V Newton

In De Zwette V Newton wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Zwette V Newton

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Zwette V Newton (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop De Zwette V Newton Leeuwarden

Wil je een huis kopen in De Zwette V Newton Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Zwette V Newton Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Zwette V Newton alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Zwette V Newton.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Zwette V Newton Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in De Zwette V Newton Leeuwarden. Zoek je huurwoning in De Zwette V Newton Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden De Zwette V Newton

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Zwette V Newton vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Zwette V Newton

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Zwette V Newton. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijlân & De Zwette in de gemeente Leeuwarden.

Nijlân De Zwette I Harlingervaart De Zwette II Zwettehaven De Zwette III Schenkenschans De Zwette IV Businesspark De Zwette V Newton De Zwette VI Deinumerpolder EnergieCampus Sylsterrak Buitengebied De Zwette Buitengebied West

Alle straten van De Zwette V Newton

De Zwette V Newton bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.