Huizenprijzen en de huizenmarkt Camminghaburen-Zuid in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden

Camminghaburen-Zuid is een buurt in de wijk Camminghaburen e.o. en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 10.710 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Camminghaburen-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 409.172 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 409.172
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Camminghaburen-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Camminghaburen-Zuid is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Camminghaburen-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Camminghaburen-Zuid.

Woningen recent verkocht in Camminghaburen-Zuid

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Camminghaburen-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Camminghaburen-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Camminghaburen-Zuid. Een eengezinswoning in Camminghaburen-Zuid komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Camminghaburen-Zuid

In Camminghaburen-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Camminghaburen-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Camminghaburen-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Camminghaburen-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Camminghaburen-Zuid vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden

Starterswoningen in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Camminghaburen-Zuid Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Camminghaburen-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Camminghaburen-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Camminghaburen-Zuid Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Camminghaburen-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Camminghaburen-Zuid is 3.404 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.057 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Camminghaburen-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Camminghaburen-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Camminghaburen-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Camminghaburen-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Camminghaburen e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Camminghaburen-Noord Camminghaburen-Midden Camminghaburen-Zuid Grote Wielen De Groene Ster

Alle straten van Camminghaburen-Zuid

Camminghaburen-Zuid bestaat uit 40 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.