logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oeffelt Centrum in Oeffelt

Begrijp de huizenprijzen in Oeffelt Centrum Boxmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oeffelt Centrum Boxmeer

Oeffelt Centrum is een buurt in de wijk Oeffelt en plaats Oeffelt binnen de gemeente Boxmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 2.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oeffelt Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.414 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 334.414
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oeffelt Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oeffelt Centrum is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oeffelt Centrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oeffelt Centrum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oeffelt Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oeffelt Centrum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oeffelt Centrum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oeffelt Centrum

In Oeffelt Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oeffelt Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oeffelt Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oeffelt Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oeffelt Centrum vergeleken met de Boxmeer en Nederland.

Woningen te koop Oeffelt Centrum Boxmeer

Wil je een huis kopen in Oeffelt Centrum Boxmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oeffelt Centrum Boxmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oeffelt Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oeffelt Centrum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oeffelt Centrum Boxmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Oeffelt Centrum Boxmeer. Zoek je huurwoning in Oeffelt Centrum Boxmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oeffelt Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oeffelt Centrum is 3.013 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.396 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oeffelt Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oeffelt Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oeffelt Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oeffelt Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Oeffelt in de gemeente Boxmeer.

Oeffelt Centrum Verspreide huizen Oeffelt