logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Industrieterrein De Eek in Velp

Begrijp de huizenprijzen in Industrieterrein De Eek Grave met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Industrieterrein De Eek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein De Eek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industrieterrein De Eek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein De Eek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Industrieterrein De Eek

In Industrieterrein De Eek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industrieterrein De Eek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industrieterrein De Eek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Industrieterrein De Eek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Industrieterrein De Eek vergeleken met de Grave en Nederland.

Woningen te koop Industrieterrein De Eek Grave

Wil je een huis kopen in Industrieterrein De Eek Grave? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industrieterrein De Eek Grave . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industrieterrein De Eek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industrieterrein De Eek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Industrieterrein De Eek Grave.

Bekijk alle koopwoningen in Industrieterrein De Eek Grave. Zoek je huurwoning in Industrieterrein De Eek Grave? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Industrieterrein De Eek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industrieterrein De Eek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Industrieterrein De Eek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Industrieterrein De Eek. De buurt zelf valt binnen de wijk Velp in de gemeente Grave.

Oud Velp Nieuw Veld Buitengebied-Noord inclusief rijksweg Buitengebied Zuid Industrieterrein De Eek