Huizenprijzen en de huizenmarkt Berkenwoude in Berkenwoude

Begrijp de huizenprijzen in Berkenwoude Krimpenerwaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Berkenwoude Krimpenerwaard

Berkenwoude is een buurt in de wijk Berkenwoude en plaats Berkenwoude binnen de gemeente Krimpenerwaard. Deze buurt telt volgens het CBS 1.730 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkenwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 565.222 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 565.222
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Berkenwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berkenwoude is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berkenwoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berkenwoude.

Woningen recent verkocht in Berkenwoude

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkenwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berkenwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berkenwoude. Een eengezinswoning in Berkenwoude komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berkenwoude

In Berkenwoude wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berkenwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berkenwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Berkenwoude

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Berkenwoude vergeleken met de Krimpenerwaard en Nederland.

Huizenprijzen in Berkenwoude Krimpenerwaard

Starterswoningen in Berkenwoude Krimpenerwaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berkenwoude Krimpenerwaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berkenwoude Krimpenerwaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Berkenwoude Krimpenerwaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Berkenwoude Krimpenerwaard

Wil je een huis kopen in Berkenwoude Krimpenerwaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berkenwoude Krimpenerwaard . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berkenwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berkenwoude.

Bekijk alle koopwoningen in Berkenwoude Krimpenerwaard. Zoek je huurwoning in Berkenwoude Krimpenerwaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berkenwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berkenwoude is 3.738 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.585 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berkenwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berkenwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Berkenwoude

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Berkenwoude. De buurt zelf valt binnen de wijk Berkenwoude in de gemeente Krimpenerwaard.

Berkenwoude Achterbroek

Alle straten van Berkenwoude

Berkenwoude bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.