De Huizenmarkt in Berkenwoude (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Berkenwoude

Woningmarkt Berkenwoude

Berkenwoude is een plaats in de gemeente Krimpenerwaard. Deze plaats telt volgens het CBS 55.670 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkenwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 581.734 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 581.734
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Berkenwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berkenwoude is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berkenwoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berkenwoude.

Woningen recent verkocht in Berkenwoude

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkenwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berkenwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berkenwoude. Een eengezinswoning in Berkenwoude komt het meest (68%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berkenwoude

In Berkenwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berkenwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berkenwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berkenwoude
Binnenring: Nederland

Berkenwoude waar ligt dat?

Woningen te koop Berkenwoude

Wil je een huis kopen in Berkenwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berkenwoude . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berkenwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berkenwoude.

Bekijk hier alle koopwoningen in Berkenwoude. Zoek je huurwoning in Berkenwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Berkenwoude

Starterswoningen in Berkenwoude zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berkenwoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berkenwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berkenwoude? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berkenwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berkenwoude is 3.563 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.253 euro).

Leeftijden Berkenwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berkenwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Berkenwoude

Berkenwoude bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.