logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Berkenwoude

Begrijp de huizenprijzen in Berkenwoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Berkenwoude

Berkenwoude is een plaats in de gemeente Krimpenerwaard. Deze plaats telt volgens het CBS 57.700 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkenwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 559.950 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 559.950
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Berkenwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berkenwoude is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berkenwoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berkenwoude.

Woningen recent verkocht in Berkenwoude

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkenwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berkenwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berkenwoude. Een eengezinswoning in Berkenwoude komt het meest (68%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berkenwoude

In Berkenwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berkenwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berkenwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Berkenwoude

Starterswoningen in Berkenwoude zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berkenwoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berkenwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Berkenwoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Berkenwoude

Wil je een huis kopen in Berkenwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berkenwoude . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berkenwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berkenwoude.

Bekijk alle koopwoningen in Berkenwoude. Zoek je huurwoning in Berkenwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berkenwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berkenwoude is 3.610 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.563 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berkenwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berkenwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Berkenwoude

Berkenwoude bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.