Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Lottum in Lottum

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas

Verspreide huizen Lottum is een buurt in de wijk Lottum en plaats Lottum binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze buurt telt volgens het CBS 1.970 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lottum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 621.572 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 621.572
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Lottum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Lottum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Lottum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Lottum.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Lottum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lottum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Lottum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lottum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Lottum. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Lottum komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Lottum

In Verspreide huizen Lottum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Lottum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Lottum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Lottum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Lottum vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas

Starterswoningen in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Lottum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Lottum.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Lottum Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Lottum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Lottum is 2.987 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.516 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Lottum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Lottum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Lottum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Lottum. De buurt zelf valt binnen de wijk Lottum in de gemeente Horst aan de Maas.

Lottum Verspreide huizen Lottum

Alle straten van Verspreide huizen Lottum

Verspreide huizen Lottum bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.