Huizenmarkt Meterik in Meterik (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meterik

Woningmarkt Meterik

Meterik is een buurt in de wijk Meterik en plaats Meterik binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze buurt telt volgens het CBS 1.600 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meterik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.909 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 399.909
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Meterik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meterik is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meterik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meterik.

Woningen recent verkocht in Meterik

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meterik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meterik.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meterik. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meterik. Een eengezinswoning in Meterik komt het meest (92%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meterik

In Meterik wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meterik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meterik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meterik
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Meterik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Meterik vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Meterik waar ligt dat?

Woningen te koop Meterik

Wil je een huis kopen in Meterik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meterik . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meterik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meterik.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meterik.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meterik. Zoek je huurwoning in Meterik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meterik

Starterswoningen in Meterik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meterik zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meterik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meterik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meterik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meterik is 3.000 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.987 euro).

Leeftijden Meterik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meterik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Meterik

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Meterik. De buurt zelf valt binnen de wijk Meterik in de gemeente Horst aan de Maas.

Meterik Verspreide huizen Meterik

Alle straten van Meterik

Meterik bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.