Huizenmarkt Verspreide huizen Meterik in Meterik (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Meterik

Woningmarkt Verspreide huizen Meterik

Verspreide huizen Meterik is een buurt in de wijk Meterik en plaats Meterik binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze buurt telt volgens het CBS 1.600 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Meterik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 473.794 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 473.794
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Meterik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Meterik is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Meterik kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Meterik

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Meterik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Meterik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Meterik. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Meterik komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Meterik

In Verspreide huizen Meterik wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Meterik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Meterik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Meterik
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Meterik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Meterik vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Meterik waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Meterik

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Meterik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Meterik . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Meterik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Meterik.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Meterik. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Meterik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Meterik

Starterswoningen in Verspreide huizen Meterik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Meterik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Meterik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Meterik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Meterik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Meterik is 2.842 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.632 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Meterik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Meterik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Meterik

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Meterik. De buurt zelf valt binnen de wijk Meterik in de gemeente Horst aan de Maas.

Meterik Verspreide huizen Meterik

Alle straten van Verspreide huizen Meterik

Verspreide huizen Meterik bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.